Her er til omkring 12 muffins - det passede lige til min muffinform. SUPER LÆKRE!
100 g smør
2 dl mælk
Skal af 1 usprøjtet citron
2 æg
1½ dl sukker
1 tsk vaniliesukker
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 nip salt
1 pose Dumle
Varm ovnen op til 175 grader (varmluft). Smelt smørret og tilsæt mælk og revet citronskal.
Pisk æg, sukker og vaniliesukker lyst og luftigt. Rør smør-mælken i.
Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det i dejen.
Sæt papirforme i muffinsformen og fyld dem 2/3 op med dej. Stik nogle Dumle ned i hver muffin.
Bag kagerne på ovnens midterrillle i ca 20 minutter. Stik en gaffel eller strikkepind i for at se om de er færdige - der må ikke hænge dej ved.
Man kan også bruge Maltesers i stedet for Dumle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar